TR EN

Eczacıbaşı VitrA, Ankara’da galip!

22 Kasım 2016

Vestel Venüs Sultanlar Ligi 5. Hafta kapanış karşılaşmasında Ankara ekibi Halkbank’a konuk olan Eczacıbaşı VitrA, karşılaşmadan 30-28, 18-25, 23-25 ve 20-25’lik setlerle 1-3 galip ayrıldı.

Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan mücadelede maçın en skorer ismi 21 sayıyla Rus yıldız Tatiana Kosheleva olurken, Tijana Boskovic 20 sayı aldı.

Halkbank – Eczacıbaşı VitrA: 1-3

Salon: Başkent Voleybol Salonu-Ankara

Hakemler: Bilal Çağlar, Koray Yılmazgil.

Halkbank: Seda, Starcevic, Hande Naz, Fulden, Salas, Grigoreva, Derya (L), (Pelin, Aslıhan, Ceyda).

Eczacıbaşı VitrA: Larson, Büşra, Boskovic, Kosheleva, Ceylan, Nilay, Gülden (L), (Neslihan, Adams, Simge, Hande).

Setler: 1-3 (30-28,18-25,23-25,20-25)

Süre: 110 dakika

Haberi Paylaş

Son Haberler

Takımımız ,Vodafone Sultanlar Play-off 3-4 etabının ilk maçında galip

08 Nisan 2026

Eczacıbaşı Dynavit, Vodafone Sultanlar Ligi play-off 3-4 etabı ilk maçında evinde Ankara ekibi Zeren Spor ile karşılaştı. Rakibini 25-10, 27-29, 25-21 ve 25-19’luk set skorlarıyla 3-1 mağlup ederek avantajı elde etti.

Takımımız, play-off 3-4 etabı ilk maçına hazır

07 Nisan 2026

Vodafone Sultanlar Ligi normal sezonunu dördüncü sırada bitiren Eczacıbaşı Dynavit, üçüncülük için sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Play-off 3-4 etabı ilk maçında Zeren Spor’u konuk edecek ekip, rövanş karşılaşmasını 11 Nisan’da deplasmanda oynayacak. Seride durumu 2-0’a getirmeyi hedefleyen turuncu beyazlılar mücadeleden galip ayrılmak istiyor.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit