TR EN

Yaz Antrenmanları Part III: Laura Heyrman

29 Ağustos 2022

Seni bir sezon daha Ezacıbaşı Dynavit formasıyla izleyecek olmamız bizi çok mutlu ediyor. Hislerini öğrenebilir miyiz?

Duygularım tarif edemeyeceğim kadar büyük. Çok heyecanlıyım ve bir yıl daha Eczacıbaşı Dynavit’in bir parçası olduğum için çok onurluyum. Yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Bizleri özledin mi? Nasıl bir yaz geçirdin? Neler yaptın? Seni sosyal medyadan takip etmek çok güzeldi.

Tabii ki, hepinizi çok özledim J Ama aynı zamanda derslerime odaklanabilmem için oldukça boş zamanım vardı. Tatilimi, ailem ve arkadaşlarımla geçirdim. Kesinlikle, erkek arkadaşımla beraber yaşamaya başladığım Belçika’daki yeni aldığım evde geçirdim. Uzun zamandan sonra yalnızca evde olmak, orada vakit geçirmek oldukça güzeldi. Belçika’da hava da oldukça güzeldi, gerçekten güzel bir tatil geçirdiğimi söyleyebilirim.

Eczacıbaşı’ndaki ortamı özledim. Kendimi oldukça dostane ve aile gibi bir ortamda hissediyorum. Yazın bitmesiyle aileme geri döndüm diyebilirim.

Yeni sezona hazırlanırken kulüpte birçok değişiklik oldu. Yapılan değişiklikler hakkında ne düşünüyorsun?

Her şeyden önce spor salonunu çok beğendim. Gerçekten harika görünüyor. Duvar çıkartmalarını da çok beğendim. Oldukça motive edici ve profesyonel görünüyorlar. Takımdaki değişiklikler sayesinde ileri doğru kararlı adımlar atabiliriz. Geçen yıldan çok daha iyi bir şekilde geri dönmek istiyoruz. Tabii ki çalışmamız ve yapmamız gereken çok fazla iş var fakat hepsini birlikte yapacak olduğumuz için çok mutluyum.

Antrenmanlar haricinde neler yapmaktan hoşlanıyorsun? İstanbul’da gezmekten ve yeni yerler keşfetmekten hoşlanır mısın?

Tabii ki, bence yeterince iyi dinlenebilmek antrenmanlarımızdaki performansımız için oldukça önemli. Evde dinlenerek bir şey yapmanın yanında, İstanbul’da gezip yeni yerler keşfetmeyi çok seviyorum. Sezon içerisindeki yoğunluğa kıyasla antrenmanlar biraz daha kolay. Evde zaman geçirmek, ailemi ve arkadaşlarımı aramak, dizi izlemek en sevdiğim aktiviteler arasında.

CEV Kupası’nda aldığınız şampiyonluğun ardından bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceksiniz. Avrupa’nın en iyi takımları arasında yarışacağın için nasıl hissediyorsun?

Şampiyonlar Ligi’nde oynamak her takım için çok zor bir iştir. Bizim için de oldukça zorlu bir süreç olacak ve çok fazla çalışmamız gerekecek. Bence oradaki yerimizi hak ederek kazandık. Takımın ne kadar yetenekli olduğunu kanıtlayabilmemiz için, bu yıl mücadele edecek olmak bizim için çok önemli. Geçen yıl CEV Kupası’nı kazanmış olmak bizim için unutulmazdı. Bu yıl aynı heyecanla Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olmak da harika olacak. Sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum. J

 

Geçen sezona dönecek olursak unutamadığın bir an ya da maç var mı?

Ben daha çok kaybeden, kaybettikten sonra daha güçlü bir şekilde dönen ve takımına bunu yansıtan bir oyuncuyum. Kaybettiğimiz noktada güçlü bir şekilde geri dönebilmek bizim takım olarak yaptığımız ve benim için gerçekten önemli olan bir şey. En unutamadığım maçlardan biri tabii ki evimizde oynadığımız ve avantajı kaptığımız ilk CEV Kupası final maçımız. Maçta inanılmaz bir atmosferin yanı sıra bize destek olmak için salona gelen birçok taraftarımız vardı. Bu benim için gerçekten çok özeldi. Stuttgart’ta son final maçını oynarken kazanıyorduk, elbette bu da benim için unutulmaz anılar arasında yer alıyor. Fakat kulüpte, taraftarlarla beraber kazanmak, kupa yolunda ilk adımı atabilmek ve bu duyguları beraber yaşayabilmek unutulmazdı.

Seni hırslı bir şekilde sahada oynarken izlemeyi çok özledik. Bu sene taraftarlarımızdan da enerjin hakkında oldukça fazla pozitif yorum aldık. Önümüzdeki sezon için hedeflerin ve beklentilerin neler?

Öncelikle güzel yorumlar için çok teşekkür ederim.J Bu yorumları duymak benim için çok önemli çünkü sahanın içerisindeyken takıma enerji verebilmeyi çok önemsiyorum. Takım arkadaşlarıma da aynı enerjiyi yansıtabilmek genel olarak savunduğum bir şey. Sahaya çıktığımda enerjik ve tutkulu olmak en güçlü yönlerimden biri. Bunu her zaman yapmaya devam edeceğim çünkü ben buyum. Takım için oldukça beklentiliyim, eminim ki bu takım çok profesyonel ve iyi şeyler yapabilecek kapasitede. Şu an antrenmanlarda dört kişi olduğumuz için bunu söylemek biraz zor, fakat çok çalışarak, hırsımızı doğru yönlendirerek, başarıya ulaşabileceğimizi ve birlikte bu tutkuya sahip olabileceğimizi düşünüyorum. 

Takıma yeni katılacak olan birçok oyuncu var. Onlarla tanışabildin mi? Neler hissediyorsun?

Şimdilik yalnızca 4 kişiyiz. J Sadece ben, Zeynep, sakatlıktan dönmüş olan Yasemin ve Jackie var. Jackie ile tanıştığıma memnun oldum. Takıma yeni katılan oyuncular arasında tanıştığım ilk kişi o. Tekrardan başlamak ve bir şeyler inşa etmeye çalışmak harika. Elbette zamanla yeni oyuncularla da tanışmaya başlayacağım. Bütün takımın bir araya gelmesi için gerçekten sabırsızlanıyorum. Dediğim gibi, böyle başlamak güzel ama hep birlikte daha da güzel olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum.

 Son olarak uzun bir yaz dönemi oldu, Ekim ayında takımla tekrardan bir araya geleceğin için heyecanlı mısın? 

Evet, yine de herkesle tanışmak ve takım olarak antrenman yapmaya başlamak biraz zaman alacak. Herkesin bir arada olması için sabırsızlanıyorum ve çok heyecanlıyım. Çünkü en sonunda baktığımızda, kurduğumuz takımın hep birlikte olması gerekiyor. Sezon içerisinde iyi bir grup dinamiği olacağını düşünüyorum.

Burada erken sezonu açan oyuncular için güzel hazırlanmış bir program olduğunu görüyoruz. Yurtdışında birkaç kez kamp yapma durumu da var. Bu süreci nasıl değerlendirirsin?

Yaptığımız işe yeniden başlamanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Elbette bazı kamplar, yapacak olduğumuz dostluk maçları bize çok yardımcı olacaktır. Antrenörler ve personelle sezona hazırlık aşamasında iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Zaman içerisinde kamplara seyahat ederek, sıkı çalışarak ve dostluk maçları oynayarak sezona başlamaya hazır olacağımıza eminim.

 

Haberi Paylaş

Son Haberler

2023-2024 Sezonunu ikinci sırada tamamladık

21 Nisan 2024

2023-2024 Sezonunu ikinci sırada tamamladık

Takımımız finali bırakmadı!

18 Nisan 2024

Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisinin dördüncü mücadelesinde Fenerbahçe Opet’i mağlup eden Eczacıbaşı Dynavit, maçı 25-21, 25-21, 25-21’lik set skorlarıyla 3-0 kazanarak seride 2-1’den 2-2’ye gelerek şampiyonluk mücadelesini beşinci maça taşıdı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit