TR EN

Caprara: “Şampiyonlar Ligi için iyi bir hazırlık olacak!”

05 Şubat 2015

Eczacıbaşı VitrA, ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe Grundig’i ağırlıyor.

Eczacıbaşı VitrA’nın, Fenerbahçe Grundig ile yapacağı derbi maç, 6 Şubat Cuma günü, Eczacıbaşı Spor Salonu’nda, saat 18:00’de başlayacak.

Sezonun zorlu bir periyoduna girdiklerini belirten Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Giovanni Caprara “Fenerbahçe Grundig, Türkiye ve Avrupa Ligleri’nin en iyi ekiplerinden biri. Güçlü bir rakiple karşılaşmak, Avrupa Şampiyonlar Ligi için de çok iyi bir hazırlık olacak. Heyecanlı, oldukça çekişmeli ve seyir zevkinin yüksek olacağını düşündüğümüz maçımıza, taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

Eczacıbaşı VitrA Türkiye Ligi’nde oynadığı 15 maç sonunda 40 puanla ikinci, bir maç eksiği bulunan Fenerbahçe Grundig ise 38 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Eczacıbaşı VitrA – Fenerbahçe Grundig

6 Şubat 2015 Cuma, 18:00, D-Smart

Eczacıbaşı Spor Salonu Ayazağa

Haberi Paylaş

Son Haberler

Hoş geldin Kathryn Plummer!

10 Mayıs 2024

Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 Sezonu kadrosuna son İtalya Ligi ve CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu Amerikalı smaçör Kathryn Plummer’ı kattı.

'BALADIN' belgeseli yayında

10 Mayıs 2024

Altyapımızdan yetiştirdiğimiz ve 2015 - 2016 Sezonunda A takıma yükselen milli sporcumuz Hande Baladın'ın, kariyerini merkeze alan “Baladın” belgeselini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit