TR EN

Eczacıbaşı VitrA, Şeyma Ercan ile vedalaştı

14 Mayıs 2015

Eczacıbaşı Spor Kulübü, 2012-2013 sezonundan bu yana sporcusu olan ve sözleşmesi biten Şeyma Ercan'la vedalaştı.

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Menajeri Nalan Ural, gerek sporcu, gerekse kişilik yönüyle her zaman takdir edilen Şeyma’nın gelecek vaadeden, başarılı bir oyuncu olduğunu belirterek; “Bir sezon kiralık olarak Bursa Büyükşehir Belediyespor kadrosunda oynayan Şeyma ile son iki sezondur, aynı hedefler için birlikte mücadele edip, savaştık. Şeyma üzerine düşeni her zaman yapan, takıma emeği ve katkısı büyük olan bir oyuncumuzdur. Bundan sonraki kulüp ve Milli Takım kariyerinde Şeyma’ya başarılar diliyor, teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir sene Bursa Büyükşehir Belediyespor kadrosunda kiralık olarak oynayan, son iki sezondur da turuncu-beyaz formayı giyen Şeyma Ercan “Eczacıbaşı VitrA ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık, her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Haberi Paylaş

Son Haberler

Yıldız Kızlarımız Türkiye Şampiyonu oldu!

20 Mayıs 2024

2023 – 2024 Sezonu Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası için Kocaeli’nde mücadele eden İstanbul şampiyonu Eczacıbaşı Yıldız Kızlar, grup etabından finale kadar bütün maçlarını puan vermeden kazanarak geldi. Finalde rakibi VakıfBank’ı 25-13, 27-25 ve 25-19’luk skorlarla 3-0 mağlup ederek namağlup şampiyonluğunu ilan etti.

Dana Rettke Eczacıbaşı Dynavit’te

16 Mayıs 2024

Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 Sezonu kadrosuna Amerika Milli Takımı orta oyuncusu Dana Rettke’yi kattı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit