TR EN

Teşekkürler voleybolextra

02 Şubat 2016

2 Şubat 2016 Salı. voleybolextra, Milliyet Gazetesi'nin geleneksel Yılın Sporcusu anketinde "Yılın Takımı, Yılın Antrenörü ve Yılın Spor Adamı" olmak üzere üç dalda aday gösterilen Eczacıbaşı Spor Kulübü'ne sitesinde yaptığı haberle destek oldu.

"Türk Voleybolunun 50 yıllık deneyimi ile önemli katkılar sağlayan Eczacıbaşı VitrA’ya destek vermek için 28 Şubat akşamına kadar oy kullanabilirsiniz" diyerek takipçilerine çağrıda bulunan voleybolextra.com sitesine teşekkür ederiz.

Eczacıbaşı Spor Kulübü, Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı ile, 2015'te Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ve Dünya Kulüpler Şampiyonu olması nedeniyle, Yılın Takımı, Yılın Antrenörü ve Yılın Spor Adamı olmak üzere üç dalda aday gösterildi.

Yılın Takımı: Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı

Yılın Antrenörü: Giovanni Caprara

Yılın Spor Adamı: Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönerim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı

28 Şubat'a kadar, http://yilinsporcusu.milliyet.com.tr/Uyelik.aspx adresinden oyunuzu kullanın, Şampiyon Takımımız'a destek olun!

Haberi Paylaş

Son Haberler

Yıldız Kızlarımız Türkiye Şampiyonu oldu!

20 Mayıs 2024

2023 – 2024 Sezonu Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası için Kocaeli’nde mücadele eden İstanbul şampiyonu Eczacıbaşı Yıldız Kızlar, grup etabından finale kadar bütün maçlarını puan vermeden kazanarak geldi. Finalde rakibi VakıfBank’ı 25-13, 27-25 ve 25-19’luk skorlarla 3-0 mağlup ederek namağlup şampiyonluğunu ilan etti.

Dana Rettke Eczacıbaşı Dynavit’te

16 Mayıs 2024

Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 Sezonu kadrosuna Amerika Milli Takımı orta oyuncusu Dana Rettke’yi kattı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit