TR EN

Başkanımız Geleceğe Smaç Çalıştay’ına katıldı

28 Ağustos 2023

Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Eczacıbaşı Altyapı ve Spor Okulu teknik ekibi kadrosu ve Eczacıbaşı Spor Kulübü Müdürü Bilun Yılmaz, Geleceğe Smaç Projesi Türkiye genelinde kampüslerde çalışan ekipler ile 27 Ağustos tarihinde Kovan Spor Kulübü’nde düzenlenen Eczacıbaşı Geleceğe Smaç Çalıştayı’nda bir araya geldi. 

25-27 Ağustos tarihleri arasında Dragos Kovan Spor Merkezi'nde üç gün boyunca süren Çalıştay’da; voleybolda temek teknikler, antrenman prensipleri, ilk yardım uygulamaları, uygulamalı antrenman programları, takımlarda haftalık antrenman programları, veli - sporcu iletişimi ve sorun çözme yöntemleri üzerine sohbetler öne çıkarıldı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü, 2016 yılında ES Voleybol Spor Kulübü ile “Geleceğe Smaç” projesini başlattı. Sporun kadınlar ve kız çocukları için daha ulaşılabilir olmasını sağlamayı ve voleybol yoluyla genç kızları hayata kazandırmayı hedefleyen bu proje kapsamında, 2016 – 2023 yılları arasında 23 kampüste toplam 18.500 sporcu ile antrenman yapıldı.

Haberi Paylaş

Son Haberler

Teşekkürler Yasemin!

05 Mayıs 2024

Eczacıbaşı Dynavit, 2023-2024 sezonu ara transfer dönemi içinde kadrosuna kattığı orta oyuncusu Yasemin Şahin’e teşekkür etti.

Yıldız Kızlarımız İstanbul Şampiyonu oldu

04 Mayıs 2024

Türkiye Şampiyonası'na doğru uzanan yolda altyapı takımlarımız, İstanbul'daki maçlarını tamamladı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit