TR EN

Boskovic’den derbi yorumu

05 Şubat 2018

2017-2018 sezonuna genç ve dinamik kadrosuyla hızlı giriş yapan Eczacıbaşı VitrA, Vestel Venus Sultanlar Ligi’ndeki liderliğini sürdürmeye devam ediyor.

Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı set vermeden kazanan turuncu beyazlılar, dün oynanan derbide de Vakıfbank’ı, 21-25,17-25,20-25’lik setlerle 3-0 mağlup etti ve liderliğini korudu. Bu galibiyetle rakibinin 10 maçlık yenilmezlik serisine de son veren lider, ligde yaptığı 18 karşılaşmada sadece tek yenilgi aldı.

Son dünya şampiyonlarının mücadelesinde en skorer isim olan genç yıldız Tijana Boskovic şöyle konuştu:

Bu maç diğer herkes gibi bizim için de çok önemliydi. Bu yüzden oyuna odaklanmaya çalıştık ve ona göre oynadık. Bir takım olarak oynadığımız ve maç içerisinde birbirimize yardım ettiğimiz için mutluyum. Bence kazanmamızın en büyük sebebi de bu. Bundan sonraki maçımızı Perşembe günü, CEV Kupası’nda Yamamay ile yapacağız. Şimdi o karşılaşmaya odaklanacağız. Umarım bu şekilde devam ederiz.

Sadece Türkiye’de değil dünyada da birçok voleybol sever tarafından takip edilen "El Clasico"ya taraftarların ilgisi yine büyüktü. Eczacıbaşı VitrA’lı oyuncular ve teknik ekip, galibiyeti kendilerini desteklemeye deplasmana gelen taraftarlarıyla birlikte kutladı.

Haberi Paylaş

Son Haberler

Dana Rettke Eczacıbaşı Dynavit’te

16 Mayıs 2024

Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 Sezonu kadrosuna Amerika Milli Takımı orta oyuncusu Dana Rettke’yi kattı.

Yıldız Kızlar Kızlar Türkiye Şampiyonası başlıyor

14 Mayıs 2024

Eczacıbaşı Yıldız Kız Takımımız, 15-17 Mayıs tarihinde Kocaeli'nde düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda sahne alıyor.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit