TR EN

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi'nde 4. Galibiyetini aldı

18 Ocak 2023

2023 CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu 4. hafta mücadelesinde Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda, Bulgar temsilcisi Maritza Plovdiv ile karşılaşan Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 25-14, 25-16 ve 25-5’lik skorlarla 3-0 mağlup etti. Misli.com Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet'i de 3-0'la geçen turuncu beyazlılar, bu hafta oynadığı 2 maçı da set vermeden kazandı.

Maçın ilk setine üst üste sayılarla hızlı başlayan Eczacıbaşı Dynavit, seti 25-14 önde bitirdi. Ağırlıklı olarak genç oyuncularıyla sete başlayan turuncu beyazlılar, setin başından sonuna kadar üstünlüğünü eline tuttu.

İkinci sete gelindiğinde üstün oyununu sürdüren turuncu beyazlılar, etkili servis ve blok sistemiyle 25-19 kazandı. Skoru 2-0'a getiren Eczacıbaşı Dynavit'te Laura Heyrman ve Samanta Fabris performanslarıyla ikinci sette öne çıkan isimlerden oldular.

Üçüncü sette farkı 20 sayıya kadar çıkaran Eczacıbaşı Dynavit, son seti 25-5, maçı 3-0 kazandı. E Grubunda yoluna kayıpsız devam eden turuncu beyazlılarda maçın en değerli oyuncusu aldığı 9 sayıyla Elif Şahin seçildi. Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular toplamda 8 servis, 11 blok sayısı elde etti.

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi'nde sadece 1 set vererek 4'te 4'le yoluna devam ediyor.

Eczacıbaşı Dynavit – Maritza Plovdiv: 3-0

Salon: TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu

Hakemler: Stefano Cesare, Juraj Morky.

Eczacıbaşı Dynavit: Elif, Voronkova, Yasemin, Fabris, Yaprak, Heyrman, Aybüke (L).

Maritza Plovdiv: Boryana, Dudova, Koeva, Krivoshiyska, Slavcheva, Monova (L), Guncheva, Hristoskova, Pashkuleva (L), Kolarova, Milichevich.

Setler: 3-0 (25-14, 25-16, 25-5)

Süre: 55 dakika (19,20,16)

Haberi Paylaş

Son Haberler

Antrenman Günlükleri: III

22 Eylül 2023

2023 – 2024 Sezonunda CEV Şampiyonlar Ligi, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası, Türkiye Sultanlar Ligi ve Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan Eczacıbaşı Dynavit, Naz Aydemir Akyol, Irina Voronkova, Yaprak Erkek, Sinead ile sezon öncesi hazırlıklarına devam e

Antrenman Günlükleri Ⅱ

15 Eylül 2023

2023 – 2024 Sezonunda CEV Şampiyonlar Ligi, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası, Sultanlar Ligi, Axa Sigorta Kupa Voley’de mücadele edecek olan Eczacıbaşı Dynavit, sezon öncesi yaz hazırlıklarını Naz Aydemir Akyol, Irina Voronkova, Yaprak Erkek, Sinead Jack-Kısal, Aybüke Özel, Defne Başyolcu, Beyza Arıcı, Yasemin Güveli ve altyapısındaki genç oyuncuları Bianka İlayda Mumcular, Ece Yıldız, Cansın Şendir ile sürdürüyor.