TR EN

Eczacıbaşı Dynavit, İtalya’ya gidiyor

28 Kasım 2023

2024 CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Eczacıbaşı Dynavit, İtalya’ya doğru yola çıkıyor.

CEV Şampiyonlar Ligi’nde yoluna yenilgisiz devam eden turuncu beyazlılar, İtalyan temsilcisi Sevino Del Bene Volley Scandicci’ye konuk olacak. 

Karşılaşma öncesi görüşlerini aktaran Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, “Scandicci deplasmanı, Şampiyonlar Ligi grubumuzun şeklini belli edecek bir karşılaşma olacak. Çok iyi hazırladığımızı düşünüyoruz. Rakibimiz güçlü, iyi voleybol oynayan bir ekip. Ama galip taraf olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Öte yandan Kanadalı smaçör Alexa Gray, “İtalya’ya tekrar döneceğim için çok heyecanlıyım. Sahaya ve İtalya’daki atmosfere alışkın olduğumu düşünüyorum. Scandicci’nin güçlü bir takım olduğunun farkındayız. Bu güçlü takıma karşı oynayacağımız için çok heyecanlıyım. Sahada gücümüzü gösterebilmemiz için bu maç bizim için büyük bir avantaj olacak. Geçen aya göre daha iyi ritmimiz olduğunu düşünüyorum. Umarım yarınki maçta bunu sahada gösterebiliriz” dedi.

Sevino Del Bene Volley – Eczacıbaşı Dynavit karşılaşması, 29 Kasım Çarşamba günü, saat 22:00 (TSİ)’de Palazzo Wanny Firenze Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma, Red Bull TV ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Red Bull TV’den şifresiz izleyebilmek için:

 

http://redbull.com/eczacibasidynavitcanliizle

 

 

Haberi Paylaş

Son Haberler

Geçmiş olsun Aybüke

30 Nisan 2024

Oyuncumuz Aybüke Çetinay Özel, sezon içerisinde sol el bileğinden tendon rahatsızlığı geçirmiştir. Sezon sonu planlanan ameliyatı başarı ile gerçekleştirilmiştir. Sporcumuzun tedavisine operasyon sonrası fizik tedavi süreci ile devam edilecektir.

Eczacıbaşı Dynavit, "Yılın Kadın Spor Takımı" seçildi

26 Nisan 2024

Eczacıbaşı Dynavit, İstanbul Okan Üniversitesi'nin düzenlediği, öğrenciler ile çalışanların oylarıyla belirlenen 2023 Spor Ödülleri Töreni'nde "Yılın Kadın Spor Takımı" ödülüne layık görüldü.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit