TR EN

Eczacıbaşı Spor Kulübü, Genç Kız Takımı oyuncularının başarısını kutladı

10 Mayıs 2023

 

Eczacıbaşı Spor Kulübü, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Voleybol Takımı ile Kadınlar 1. Lig Şampiyonluğu’na ulaşan oyuncuları ve teknik heyeti için bir kutlama gerçekleştirdi.

Potansiyeli yüksek genç sporcularını, rekabet gücü yüksek Kadınlar 1. Ligi’nde kiralık oynatarak deneyim kazanmalarını ve gelişimlerini hızlandırmayı amaçlayan Eczacıbaşı’nın oyuncularından Bengisu Aygün, Defne Başyolcu, Dilay Özdemir, Ece Hitayca, Eylül Durgun, Zeynep Doğa Yılmaz ve Zeynep Palabıyık, geçtiğimiz sezon Beşiktaş Jimnastik Kulübü forması altında şampiyonluğa ulaştılar. Takımın teknik kadrosunu ise yine Eczacıbaşı’ndan Emre Nur, İsmail Şahin, Barış Şaylı ve Beril Kılıç üstlendi. 1. Ligin en genci olan bu kadro, Beşiktaş’ın 1. Lig Şampiyonu olarak Sultanlar Ligi’ne yükselmesinde kilit rolü üstlendi.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı evsahipliğindeki davete Başkan Yardımcısı Erdal Karamercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Sacit Basmacı, Murat Ergün, Cem Tanrıkılıcı, İsmail Özgür, Ali Atalık, fahri üye Sırma Üç ve Sağlık Koordinatörü Ali Demircan katıldı. Faruk Eczacıbaşı yaptığı kutlama konuşmasında “Bizlere büyük bir gurur yaşattınız. Elde ettiğiniz büyük başarının yanı sıra, her biriniz örnek ve sportmen davranışlarınız ile Eczacıbaşı’nı ve değerlerimizi çok iyi temsil ettiniz. Voleybol kariyerlerinizde daha fazla çalışarak başarılı sporcular olacağınıza eminim, ancak bu değerlerin bayraktarlığını hayat boyu yapacağınıza gönülden inanıyorum” dedi.

Oyuncular ve teknik heyet ise başarılarının sırrını inanmak, maç maç adım adım adım ilerlemek ve takım bütünlüğünü sağlamak olarak tanımlayarak, sporcu kariyerleri boyunca bu üç öğretiyle hareket edeceklerini belirttiler. 

Haberi Paylaş

Son Haberler

Eczacıbaşı Dynavit, "Yılın Kadın Spor Takımı" seçildi

26 Nisan 2024

Eczacıbaşı Dynavit, İstanbul Okan Üniversitesi'nin düzenlediği, öğrenciler ile çalışanların oylarıyla belirlenen 2023 Spor Ödülleri Töreni'nde "Yılın Kadın Spor Takımı" ödülüne layık görüldü.

Teşekkürler Irina!

25 Nisan 2024

Eczacıbaşı Dynavit, iki sezondur formasını giydiği tecrübeli smaçör Irina Voronkova'ya teşekkür etti.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit