TR EN

Eczacıbaşı VitrA’nın Şampiyonlar Ligi’ndeki konuğu Volero!

12 Ocak 2015

Eczacıbaşı VitrA, Avrupa Şampiyonlar Ligi D Grubu’ndaki dördüncü maçını, 13 Ocak 2015 Salı günü, saat 17:00’de, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda, İsviçre Takımı Volero ile yapacak.

Deplasmandaki ilk maçta Volero’yu 3-1’lik skorla geçen Eczacıbaşı VitrA, yarınki maçı da kazanıp, Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle devam etmeyi hedefliyor.

“2015’in tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini, spora ve günlük yaşama fairplay ruhunun hakim olmasını diliyorum” diyerek sözlerine başlayan Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Giovanni Caprara Volero maçıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Yarın, Şampiyonlar Ligi’nde dördüncü maçımızı yapacağız. Volero iyi bir takım ve rövanşı almak için mücadele edecektir. Biz de sezon başından bu yana hep daha iyi oyun ortaya koymak ve yolumuza galibiyetle devam etmek için mücadele verdik. Salı günü de yine aynı hedef için sahada olacağız.”

Eczacıbaşı VitrA’nın yıldız smaçörü Neslihan Demir Güler ise; “Öncelikle yeni yılda, herkes için sağlık, mutluluk, huzur, savaşsız ve çocukların daha mutlu olacağı bir dünya diliyorum. Yarın önemli bir maçımız var.  Şu ana kadar Türkiye ve  Avrupa’da iyi bir grafik sergiledik. 2015’te de takım olarak daha iyi olup, hedeflerimize ulaşmak istiyoruz ve voleybol severleri, Salı günü, Burhan Felek Voleybol Salonu’na bekliyoruz” dedi.

Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda lider olan Eczacıbaşı VitrA’nın dokuz, ikinci sırada yer alan Volero’nun beş puanı bulunuyor.

Eczacıbaşı VitrA-Volero Zürich (İsviçre)

Tarih, Saat: 13 Ocak 2015 Salı, 17:00

Salon: Burhan Felek Voleybol Salonu ISTANBUL

CEV Gözlemcisi: Ante Matijaca (Hırvatistan-CRO)

Hakemler: Viktor Kozlovskyy (Ukrayna-UKR), Vladimir Simonovic (Sırbistan-SRB)

Haberi Paylaş

Son Haberler

Hoş geldin Kathryn Plummer!

10 Mayıs 2024

Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 Sezonu kadrosuna son İtalya Ligi ve CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu Amerikalı smaçör Kathryn Plummer’ı kattı.

'BALADIN' belgeseli yayında

10 Mayıs 2024

Altyapımızdan yetiştirdiğimiz ve 2015 - 2016 Sezonunda A takıma yükselen milli sporcumuz Hande Baladın'ın, kariyerini merkeze alan “Baladın” belgeselini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit