11 Kasım Cumartesi günü Beşiktaş Ayos ile oynadığımız Vodafone Sultanlar Ligi 7. Hafta karşılaşmasında geçirdiği sakatlık sonucu tetkikleri yapılan sporcumuz Elif Şahin’in ilaç tedavisine başlandığı ve kontrollü olarak çalışmalara başlayacağı planlanmaktadır.
Geçirdiği sakatlık sebebiyle maçta forma giymeyen sporcumuz Martyna Czyrnianska güçlendirme antrenmanlarına devam etmektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Türkiye’de kadın voleybolunun öncüsü Eczacıbaşı Dynavit, yoğun geçen sezonun ardından Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı’nın ev sahipliğinde Ayazağa Spor Salonu’nda sezona ve takımdan ayrılan sporcular ve teknik ekibe veda etti.
Vodafone Sultanlar Ligi play-off 3.lük/4.lük serisinin ikinci karşılaşmasında evinde Galatasaray Daikin’i konuk eden Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 15-25, 25-22, 25-16 ve 15-10 set skorlarıyla 3-2 mağlup ederek Vodafone Sultanlar Ligi’nde üçüncülüğe yerleşti. Eczacıbaşı Dynavit, 2025-2026 sezonunda da CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye devam edecek.