TR EN

Geleceğe Smaç Projesi organizasyonlarına devam ediyor

07 Şubat 2018

Voleybolu alt yapılarda yaygınlaştırmak, binlerce çocuğa spor kültürü kazandırmak ve geleceğin yıldızlarını keşfetmek üzere başlatılan Geleceğe Smaç projesi kapsamında 3. Ailemle Voleybol Şenliği ve 3. Gelişim Takımları Turnuvası düzenlendi.

Geleceğe Smaç Aileleri İstanbul’da buluştu

İstanbul, Antalya, Bodrum, Çorlu ve İzmir’de toplam 10 kampüste antrenman yapan voleybol okulu öğrencileri ve aileleri, 3-4 Şubat tarihlerinde düzenlenen 3. Ailemle Voleybol Şenliği’nde buluştu.

Kovan Spor Kültürü Merkezi’nde düzenlenen ve 6-12 yaş arasındaki voleybol okulu öğrencilerinin “dön kazan voleybol”, “mini voleybol”, “aile voleybolu” ve “park voleybolu” maçları ile eğlenceli bir hafta sonu geçirdiği şenlik, Olimpiyat teması üzerine kuruldu.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin, olimpik spor dallarını ve olimpik değerleri tanıtmak amacıyla organize ettiği Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi (OLİ) tanıtımını izleyen aileler, ayrıca drama etkinlikleri ile uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimlere de katıldılar.

Olimpiyatlarla ilgili tanıtım filmlerini ve Olimpiyatlara katılmış olan Eczacıbaşı A Takım sporcularının röportajlarını izleyen öğrenciler ve aileleri, konakladıkları otelde daha yakın arkadaşlıklar, dostluklar kurma fırsatı buldular.

Eczacıbaşı Geleceğe Smaç sporcuları Mini Olimpiyat heyecanı yaşadı

Eczacıbaşı Geleceğe Smaç projesi kapsamında antrenman yapan 700 lisanslı Eczacıbaşı alt yapı sporcusundan 350’si İstanbul’da Mini Olimpiyat Oyunları’nda buluştu.

Olimpiyat teması üzerine kurulan turnuvada takımlar beş farklı seride maçlar yaparken atletik yarışmalar ile akıl oyunlarında da yarıştılar. Turnuva boyunca Olimpiyatlar hakkında tanıtım filmleri izleyen, Olimpiyatlara ve Uluslararası Müsabakalara katılarak ülkemizi temsil etmiş olan sporcular, antrenörler ve hakemler ile söyleşilere katılan takımlar, “Sınırlarımı Aşıyorum” konu başlıklı eğitimlere de katıldılar.

Söyleşi konukları arasında Uluslararası hakemimiz Erol Akbulut, TVF Alt Yapı Bayan Milli Takımları Koordinatörü Şahin Çatma, Geleceğe Smaç Projesi Teknik Koordinatörü Reşat Yazıcıoğulları, Ziraat Bankası Spor Kulübü Alt Yapı Sorumlusu olan aynı zamanda erkek alt yapı Milli takımlarında da görev alan antrenör Kazım Hidayetoğlu, Eczacıbaşı Spor Kulübü Alt Yapı İdari Sorumlusu Asuman Karakoyun yer aldı.

Turnuvanın son gününde Eczacıbaşı A Kadın Takımı sporcularından Beyza Arıcı, Ezgi Dilik ve Hande Baladın sporcularla birlikte olurken, bireysel olarak en iyi atletik dereceleri elde eden sporcular ile akıl oyunlarında dereceye giren takım sporcuları, Eczacıbaşı A takım sporcularının imzaladığı topları kazandılar.

Turnuvanın kapanış konuşmasını Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı yaparken, ödül törenine katılan A Takım Antrenörü Marco Aurelio Motta ve TVF Eğitim Kurulu Başkanı Prof. Selda Bereket sporculara madalyalarını verdiler. Geleceğe Smaç İlk Koçluk Deneyimim programına katılan sporcular ise sertifikalarını Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Karamercan’dan aldılar.

Haberi Paylaş

Son Haberler

Dana Rettke Eczacıbaşı Dynavit’te

16 Mayıs 2024

Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 Sezonu kadrosuna Amerika Milli Takımı orta oyuncusu Dana Rettke’yi kattı.

Yıldız Kızlar Kızlar Türkiye Şampiyonası başlıyor

14 Mayıs 2024

Eczacıbaşı Yıldız Kız Takımımız, 15-17 Mayıs tarihinde Kocaeli'nde düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda sahne alıyor.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit