TR EN

Quick Questions – Fatma Yıldırım [Video]

05 Ağustos 2020

Sezon öncesinde oyuncularımıza özel tek soru sorduğumuz serinin ilk bölümünde konuk Fatma Yıldırım!

10 yıl sonra yeniden turuncu beyazlı formayı giyecek olmanın heyecanını yaşayan Fatma'yla yaptığımız soru-cevabı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. 

Fatma’yı yakından tanıyalım

1990 yılında Mersin’de doğan Fatma, 180 cm boyunda ve smaçör olarak görev yapıyor.

Voleybola 10 yaşında Toros Koleji’nde başlayan yetenekli oyuncu, 15 yaşında kulübümüz altyapısına transfer oldu. Kulübümüzün, Türk voleyboluna birçok önemli isim kazandırdığı 90 jenerasyonun da bir parçası olan Fatma, turuncu beyazlı formamızla, yıldız ve genç kızlar kategorisinde katıldığı her turnuvada Türkiye Şampiyonlukları elde etti.

19 yaşında Florida State Üniversitesi’nden sporcu bursu kazanan tecrübeli oyuncumuz, Amerika Kolej Ligi’nde oynadığı dönemde hem salon hem plaj voleybolu takımlarında yer aldı. Mezun olduktan sonra sırasıyla Halkbank, Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Fenerbahçe Opet’t

Haberi Paylaş

Son Haberler

Hoş geldin Kathryn Plummer!

10 Mayıs 2024

Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 Sezonu kadrosuna son İtalya Ligi ve CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu Amerikalı smaçör Kathryn Plummer’ı kattı.

'BALADIN' belgeseli yayında

10 Mayıs 2024

Altyapımızdan yetiştirdiğimiz ve 2015 - 2016 Sezonunda A takıma yükselen milli sporcumuz Hande Baladın'ın, kariyerini merkeze alan “Baladın” belgeselini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit