TR EN

Şampiyonlar Kanyon’da

28 Eylül 2015

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 10 Ekim Cumartesi günü  “Voleybol Kanyon’da” etkinliğinde imza günü, fotoğraf çekimleri ve sürpriz etkinliklerle spor tutkunlarına unutulmaz deneyimler yaşatacak.

2014-2015 sezonunun Dünya ve Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, yeni sezon kadrosu ile Kanyon’da voleybolseverler ile bir araya gelecek.

“Şampiyonlar Kanyon”da sloganıyla 10 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek olan Voleybol Kanyon’da etkinliği Kanyon, VitrA ve Vodafone’un desteğiyle gerçekleştirecek. Etkinlikte, Eczacıbaşı VitrA Takımı ile tanışma, oyunculardan imza alma ve hatıra fotoğrafı çektirme gibi eşsiz anlar, “Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Teknik Direktörü Giovanni Caprara Voleybol Öğretiyor”, “Neslihan Demir Güler ve Jordan Larson ile Takım Ol, Maç Yap” gibi unutulmayacak deneyimler sporseverleri bekliyor.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen voleybol şenliği kapsamındaVodafone ile “Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan!”oyunu ile Tigers Yüz Boyama gibi etkinlikler ve sürpriz hediyelerle, voleybolun coşkusu ve tutkusu voleybol salonlarından Kanyon’a taşınacak.

 

“VOLEYBOL KANYON’DA” ETKİNLİĞİNDE NELER VAR?

Unutulmaz bir anınız olsun

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, bu iki günde sporseverleri imza etkinliğine davet ediyor. İmza için özel hazırlanan posterlerine unutulmaz bir anı olarak hayran oldukları oyunculardan imza alma fırsatı sunuyor.

Dersimiz voleybol

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı’nın dünyaca ünlü teknik direktörü Giovanni Caprara gençlere voleybol öğretecek. Caprara, genç voleybolcularla çok değerli ipuçları paylaşacak, onları cesaretlendirecek... Pas, smaç, manşet, servis, top ve taktik gençlerde... Takımın Facebook sayfasında düzenlenecek yarışma ile 10 şanslı kişi bu etkinliğe katılma şansı elde edecek.

Yıldızlarla aynı takımda maç yap

Neslihan ve Jordan ile «Takım ol, Maç yap» eşsiz bir deneyim… 4’e 4 maç keyfi voleybolun yıldızları ile yan yana, aynı takımdasın…

Sahadaki yerini almak için acele et… Yıldızlar seni bekliyor... ”Aslında Yıldız Sensin”

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Facebook sayfasında düzenlenecek yarışmada kazanan 6 kişi Neslihan ve Jordan’ın takımlarında maç yapacak.

Geleceğin şampiyonları sahada

9-12 yaş aralığındaki çocukların voleybol heyecanı Voleybol Kanyon’da da yaşanacak. Alkışlar geleceğin şampiyonlarına…

Vodafone ile“Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan” Oyunu 

Duvarda 3 hedef… Hepsi birbirinden farklı. Hepsinde hediyeler saklı…

Pas, Smaç ya da Servis ile hedefi tutturan, hediyeyi de tutturacak…

Tigers Standı

Tigers standına gelen katılımcılar, taraftar grubuna katılarak kaplan desenli yüz boyama etkinliğine katılıyor ve eğlenceli bando ile çocuklarla birlikte eğlenip taraftar coşkusunu paylaşıyor.

Voleybol Kanyon’da da sporseverleri keyifli fotoğraf alanları bekliyor. Katılımcılar, özel hazırlanmış fotoğraf alanlarında, tek tek oyuncularla ya da takımla beraber fotoğraf çektirme şansını yakalıyor.

ETKİNLİK PROGRAMI

12:00-13:00     Dünya ve Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı İmza Etkinliği

13:00-13:30    Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Teknik Direktörü Giovanni Caprara Voleybol Öğretiyor

13:30-14:00     Neslihan Demir Güler ve Jordan Larson ile “Takım Ol Maç Yap”

14:00-16:00     Vodafone ile “Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan” Oyunu

Eczacıbaşı VitrA Voleybol
Haberi Paylaş

Son Haberler

Yıldız Kızlarımız Türkiye Şampiyonu oldu!

20 Mayıs 2024

2023 – 2024 Sezonu Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası için Kocaeli’nde mücadele eden İstanbul şampiyonu Eczacıbaşı Yıldız Kızlar, grup etabından finale kadar bütün maçlarını puan vermeden kazanarak geldi. Finalde rakibi VakıfBank’ı 25-13, 27-25 ve 25-19’luk skorlarla 3-0 mağlup ederek namağlup şampiyonluğunu ilan etti.

Dana Rettke Eczacıbaşı Dynavit’te

16 Mayıs 2024

Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 Sezonu kadrosuna Amerika Milli Takımı orta oyuncusu Dana Rettke’yi kattı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit