TR EN

Savino Del Bene Scandicci’ye konuk oluk

29 Kasım 2023


2024 CEV Şamponlar Ligi B Grubu mücadelesinde İtalyan temsilcisi Savino Del Bene Scandicci’ye konuk olan Eczacıbaşı Dynavit, deplasmanda rakibine 14-25, 25-27, 25-27, 23-25’lik skorlarla 3-1 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ilk setine konuk ekip etkili servisleriyle önde başladı ve seti 25-14 önde bitirdi.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette, turuncu beyazlılar etkili bir şekilde geri dönerek seti 25-27 kazandı. Milli pasör Elif Şahin, oyuna sonradan girerek servisleri ve akıl dolu pas dağılımıyla sette öne plana çıktı.

Nefes kesen rallilere sahne olan üçüncü seti konuk ekip 27-25 kazandı.

Son seti de konuk ekip 25-23 ve maçı da 3-1 kazandı. Aldığı 28 sayıyla kaptan Tijana Boskovic Eczacıbaşı Dynavit’in en skorer ismi oldu. Turuncu beyazlılar, karşılaşmada 8 blok ve 5 servis sayısı elde etti.

Maç sonrası görüşler; 

Ferhat Akbaş, "İlk set haricinde çok ortada bir maç oynandı. Maç içerisinde iyi mücadele sergilesek de kritik anlarda ve set sonlarında bitirici hamlelerde başarılı olamadık. Bireysel olarak her oyuncumuzun kalitesini yükselttiğini gözlemliyoruz ama takım oyunumuz üzerine biraz daha çalışmamız lazım. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız bu yönde olacak."

Simge Aköz, "Mağlubiyetten dolayı üzgün olsak da takımca iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Maçtan kopmadan sahaya kendi oyunumuzu yansıtmaya çalıştık. Bazı kritik anlar dışında da başarılıydık. Bu maçtan çıkaracağımız derslerle sezonun ilerleyen döneminde daha güçlü olacağız."

Savino Del Bene Scandicci – Eczacıbaşı Dynavit: 3-1

Salon: Plazzo Wanny Firenze

Hakemler: Pedro PINTO LOPES (POR), Sabine WITTE (GER).

S.D.B Scandicci: Herbots, Ana Carolina, Antropova, Ting, Washington, Ognjenovic, Parrocchiale (L), Diop.

Eczacıbaşı Dynavit:  Hande, Jack-Kısal, Naz, Gray, Stevanovic, Boskovic, Simge (L), Voronkova, Yaprak, Elif, Czyrnianska, Beyza.

Setler: (25-14, 25-27, 27-25, 25-23)

Süre: 118 dakika (27,30,31,30)

 

 

Haberi Paylaş

Son Haberler

Eczacıbaşı Dynavit, "Yılın Kadın Spor Takımı" seçildi

26 Nisan 2024

Eczacıbaşı Dynavit, İstanbul Okan Üniversitesi'nin düzenlediği, öğrenciler ile çalışanların oylarıyla belirlenen 2023 Spor Ödülleri Töreni'nde "Yılın Kadın Spor Takımı" ödülüne layık görüldü.

Teşekkürler Irina!

25 Nisan 2024

Eczacıbaşı Dynavit, iki sezondur formasını giydiği tecrübeli smaçör Irina Voronkova'ya teşekkür etti.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Ürünleri Tümünü Gör

Dynavit